Revani tatlısını süt ve yoğurt kullanmadan yapmak bana oldukça ilginç geldi. İrmik ve şekerle yapılan bu tatlının nasıl bu kadar lezzetli olabileceğini merak ediyorum. Özellikle şerbetin tatlıya ne kadar güzel bir aroma kattığını düşünüyorum. Senin için önemli olan, revaniyinin hangi malzemelerle yapıldığı mı yoksa lezzeti mi? Ayrıca, üstüne hindistancevizi serpmek veya cevizle süslemek gibi önerilerin de hoşuma gitti. Peki, bu tarifte denemek istediğin farklı bir malzeme var mı?
Revani tatlısını süt ve yoğurt kullanmadan yapmak bana oldukça ilginç geldi. İrmik ve şekerle yapılan bu tatlının nasıl bu kadar lezzetli olabileceğini merak ediyorum. Özellikle şerbetin tatlıya ne kadar güzel bir aroma kattığını düşünüyorum. Senin için önemli olan, revaniyinin hangi malzemelerle yapıldığı mı yoksa lezzeti mi? Ayrıca, üstüne hindistancevizi serpmek veya cevizle süslemek gibi önerilerin de hoşuma gitti. Peki, bu tarifte denemek istediğin farklı bir malzeme var mı?
Cevap yaz