Revani yaparken şerbetin yetersiz kalması gerçekten can sıkıcı bir durum, değil mi? Şerbetin tatlıya kattığı nem ve lezzet o kadar önemli ki, eksik kaldığında revani kuru ve tatsız bir hale gelebiliyor. Ama bu yazıda bahsedilen alternatif malzemeler gerçekten ilginç. Özellikle süt veya yoğurt eklemek, tatlının dokusunu iyileştirebilir. Ayrıca meyve püresi ile tatlandırmak da harika bir fikir gibi görünüyor. Sizce de bu yöntemler revaniyi zenginleştirmek için etkili olur mu? Tatlıyı yaparken birkaç damla limon suyu eklemek de tadını artıracak gibi, ne dersiniz?
Revani yaparken şerbetin yetersiz kalması gerçekten can sıkıcı bir durum, değil mi? Şerbetin tatlıya kattığı nem ve lezzet o kadar önemli ki, eksik kaldığında revani kuru ve tatsız bir hale gelebiliyor. Ama bu yazıda bahsedilen alternatif malzemeler gerçekten ilginç. Özellikle süt veya yoğurt eklemek, tatlının dokusunu iyileştirebilir. Ayrıca meyve püresi ile tatlandırmak da harika bir fikir gibi görünüyor. Sizce de bu yöntemler revaniyi zenginleştirmek için etkili olur mu? Tatlıyı yaparken birkaç damla limon suyu eklemek de tadını artıracak gibi, ne dersiniz?
Cevap yaz