Kadayifli revani tatlısının tarifini okuduğumda, bu lezzeti mutlaka denemem gerektiğini düşündüm. Özellikle şerbetin hazırlanma aşaması oldukça dikkat çekici. Kendi evimde bu tatlıyı yaparken, şerbetin kaynatılması ve limon suyu eklenmesi aşamasına özen göstermeyi planlıyorum. Ayrıca, kadayıfın tereyağı ile karıştırılması kısmı da çok ilgi çekici, bu adım tatlının lezzetini nasıl etkiliyor merak ediyorum. Fırından çıktıktan sonra şerbetin tatlıya iyice çekmesi için dinlendirilmesi gerektiği de önemli bir detay. Servis önerileri arasında hindistan cevizi veya antep fıstığı eklemek de hoş bir dokunuş olabilir. Sizce bu tatlıyı denemek için en uygun zaman ne zaman olur?
Kadayifli revani tatlısının tarifini okuduğumda, bu lezzeti mutlaka denemem gerektiğini düşündüm. Özellikle şerbetin hazırlanma aşaması oldukça dikkat çekici. Kendi evimde bu tatlıyı yaparken, şerbetin kaynatılması ve limon suyu eklenmesi aşamasına özen göstermeyi planlıyorum. Ayrıca, kadayıfın tereyağı ile karıştırılması kısmı da çok ilgi çekici, bu adım tatlının lezzetini nasıl etkiliyor merak ediyorum. Fırından çıktıktan sonra şerbetin tatlıya iyice çekmesi için dinlendirilmesi gerektiği de önemli bir detay. Servis önerileri arasında hindistan cevizi veya antep fıstığı eklemek de hoş bir dokunuş olabilir. Sizce bu tatlıyı denemek için en uygun zaman ne zaman olur?
Cevap yaz