Revani tarifini okuduktan sonra, haşhaşlı revaniyi denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle şerbetin hazırlanma aşaması ve malzemelerin karıştırılması kısmı çok ilginç geldi. Yumurta ve şekerin köpük köpük olması için ne kadar çırpmak gerektiği konusunda bir ipucu var mı? Ayrıca, üzerine antep fıstığı eklemek gerçekten lezzetini artırır mı? Deneyimlerinizle paylaşabilir misiniz?
Revani tarifini okuduktan sonra, haşhaşlı revaniyi denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle şerbetin hazırlanma aşaması ve malzemelerin karıştırılması kısmı çok ilginç geldi. Yumurta ve şekerin köpük köpük olması için ne kadar çırpmak gerektiği konusunda bir ipucu var mı? Ayrıca, üzerine antep fıstığı eklemek gerçekten lezzetini artırır mı? Deneyimlerinizle paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz