Revani yapmanın bu kadar kolay olduğunu bilmiyordum, özellikle de krem şantili haşhaşlı versiyonu! Haşhaş tohumu ile tatlıya farklı bir lezzet katmak harika bir fikir. Şerbetin soğuk, tatlının sıcak olması gerektiği bilgisi ise gerçekten önemli. Krem şantiyi de buzdolabında dinlendirmek, daha iyi bir kıvam almasını sağlar mı? Ayrıca, üzerindeki ceviz veya fındık ile süsleme önerisi de harika, böylece hem görsel hem de tat açısından zengin bir sunum elde edilebilir. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Revani tarifinin bu kadar kolay olduğunu öğrenmen gerçekten harika! Haşhaş tohumunun tatlıya kattığı farklı lezzet, kesinlikle denemeye değer. Krem şantinin buzdolabında dinlendirilmesi, hem kıvamını artırır hem de daha iyi bir doku kazandırır. Böylece tatlının üzerinde daha şık bir görünüm elde edebilirsin. Ayrıca, üzerindeki ceviz veya fındık ile süsleme fikri de çok hoş; bu sayede hem görselliği artırmış olursun hem de lezzet katarsın. Tarifini denemek için sabırsızlanmanı anlıyorum, umarım sonuç harika olur! Şimdiden afiyet olsun!
Revani yapmanın bu kadar kolay olduğunu bilmiyordum, özellikle de krem şantili haşhaşlı versiyonu! Haşhaş tohumu ile tatlıya farklı bir lezzet katmak harika bir fikir. Şerbetin soğuk, tatlının sıcak olması gerektiği bilgisi ise gerçekten önemli. Krem şantiyi de buzdolabında dinlendirmek, daha iyi bir kıvam almasını sağlar mı? Ayrıca, üzerindeki ceviz veya fındık ile süsleme önerisi de harika, böylece hem görsel hem de tat açısından zengin bir sunum elde edilebilir. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yazMerhaba Fener,
Revani tarifinin bu kadar kolay olduğunu öğrenmen gerçekten harika! Haşhaş tohumunun tatlıya kattığı farklı lezzet, kesinlikle denemeye değer. Krem şantinin buzdolabında dinlendirilmesi, hem kıvamını artırır hem de daha iyi bir doku kazandırır. Böylece tatlının üzerinde daha şık bir görünüm elde edebilirsin. Ayrıca, üzerindeki ceviz veya fındık ile süsleme fikri de çok hoş; bu sayede hem görselliği artırmış olursun hem de lezzet katarsın. Tarifini denemek için sabırsızlanmanı anlıyorum, umarım sonuç harika olur! Şimdiden afiyet olsun!