Revani tarifini okuduktan sonra, haşhaşlı revaniyi denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle şerbetin hazırlanışını ve hamurun karıştırılmasını dikkatlice takip edeceğim. Fırında pişerken üstünün altın rengi almasını beklemek, sanırım en heyecanlı kısımlarından biri. Şerbetin hamura iyice işlemesi için 1-2 saat dinlendirmek gerektiğini bilmiyordum, bu adımın tatlıya ne kadar farklı bir lezzet katacağını merak ediyorum. Servis önerin de harika; üzerine antep fıstığı eklemek, tatlıya ayrı bir hava katacaktır. Deneyip deneyip, sevdiklerime ikram etmek için sabırsızlanıyorum. Gerçekten harika bir tarif olmuş!
Revani tarifini okuduktan sonra, haşhaşlı revaniyi denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle şerbetin hazırlanışını ve hamurun karıştırılmasını dikkatlice takip edeceğim. Fırında pişerken üstünün altın rengi almasını beklemek, sanırım en heyecanlı kısımlarından biri. Şerbetin hamura iyice işlemesi için 1-2 saat dinlendirmek gerektiğini bilmiyordum, bu adımın tatlıya ne kadar farklı bir lezzet katacağını merak ediyorum. Servis önerin de harika; üzerine antep fıstığı eklemek, tatlıya ayrı bir hava katacaktır. Deneyip deneyip, sevdiklerime ikram etmek için sabırsızlanıyorum. Gerçekten harika bir tarif olmuş!
Cevap yaz