Revaniye süt eklenip eklenmemesi konusunda kararsız kalan biri olarak, süt eklemenin avantajları ve dezavantajları arasında nasıl bir seçim yapmalıyım? Sütün tatlıya kattığı zenginlik ve yumuşaklık gerçekten önemli mi, yoksa geleneksel tarifin bozulması mı benim için daha öncelikli? Ayrıca, süt alerjisi olan birine hazırlarken dikkat etmem gereken noktalar nelerdir? Farklı denemeler yaparak en iyi sonucu bulmanın yanı sıra, hangi bölgelerin tarifleri arasında daha fazla fark olduğunu öğrenmek de ilginç. Sizce revani tariflerinde süt kullanmak, gerçekten tatlıya katılan bir değer mi, yoksa sadece alışılmışın dışına çıkmak mı?
Revaniye süt eklenip eklenmemesi konusunda kararsız kalan biri olarak, süt eklemenin avantajları ve dezavantajları arasında nasıl bir seçim yapmalıyım? Sütün tatlıya kattığı zenginlik ve yumuşaklık gerçekten önemli mi, yoksa geleneksel tarifin bozulması mı benim için daha öncelikli? Ayrıca, süt alerjisi olan birine hazırlarken dikkat etmem gereken noktalar nelerdir? Farklı denemeler yaparak en iyi sonucu bulmanın yanı sıra, hangi bölgelerin tarifleri arasında daha fazla fark olduğunu öğrenmek de ilginç. Sizce revani tariflerinde süt kullanmak, gerçekten tatlıya katılan bir değer mi, yoksa sadece alışılmışın dışına çıkmak mı?
Cevap yaz