Yoğurtlu haşhaşlı revani tarifini okuduktan sonra aklımda bir sürü soru var. Öncelikle, yoğurdun tatlıya nasıl bir kıvam ve lezzet kattığını merak ediyorum. Ayrıca haşhaş tohumu eklemek, tatlıya gerçekten farklı bir aroma mı katıyor? Şerbetin hazırlanma sürecinde limon suyu eklemenin özel bir amacı var mı? Revani piştikten sonra şerbeti dökmek için bekletmek ne kadar önemli? Son olarak, bu tatlıyı sunarken başka hangi malzemelerle veya süslemelerle zenginleştirebileceğimizi düşünmekteyim. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Yoğurtlu haşhaşlı revani tarifini okuduktan sonra aklımda bir sürü soru var. Öncelikle, yoğurdun tatlıya nasıl bir kıvam ve lezzet kattığını merak ediyorum. Ayrıca haşhaş tohumu eklemek, tatlıya gerçekten farklı bir aroma mı katıyor? Şerbetin hazırlanma sürecinde limon suyu eklemenin özel bir amacı var mı? Revani piştikten sonra şerbeti dökmek için bekletmek ne kadar önemli? Son olarak, bu tatlıyı sunarken başka hangi malzemelerle veya süslemelerle zenginleştirebileceğimizi düşünmekteyim. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz