Hasaslı revani tarifini okuduğumda, özellikle yumurta ve şekerin iyi çırpılmasının önemine dikkat çekilmesi hoşuma gitti. Bu aşama, tatlının hafif ve kabarık olmasını sağlamak için gerçekten kritik. Sizce de bu aşamada dikkat edilmezse, revani istediğimiz gibi olmaktan çıkabilir mi? Ayrıca şerbetin soğuk, revani sıcak olmasının tat üzerindeki etkisini merak ediyorum, bu detayları uygulamak ne kadar zor olabilir ki?
Hasaslı revani tarifini okuduğumda, özellikle yumurta ve şekerin iyi çırpılmasının önemine dikkat çekilmesi hoşuma gitti. Bu aşama, tatlının hafif ve kabarık olmasını sağlamak için gerçekten kritik. Sizce de bu aşamada dikkat edilmezse, revani istediğimiz gibi olmaktan çıkabilir mi? Ayrıca şerbetin soğuk, revani sıcak olmasının tat üzerindeki etkisini merak ediyorum, bu detayları uygulamak ne kadar zor olabilir ki?
Cevap yaz