Revani yapma sürecini okuyunca gerçekten merak ettim. Özellikle haşhaş tohumu ve cevizin bu klasik tatlıya nasıl bir zenginlik kattığını düşünmeden edemiyorum. Şerbetin sıcak tatlının üzerine dökülmesi, tatlının lezzetini nasıl etkiliyor? Misafirler için bu tatlının sunumu ile ilgili ne gibi önerileriniz var? Özellikle hindistan cevizi ve dondurma ile sunulduğunda nasıl bir tat elde ediliyor? Bu tarifle ilgili denemeler yapmayı çok istiyorum!
Revani yapma sürecini okuyunca gerçekten merak ettim. Özellikle haşhaş tohumu ve cevizin bu klasik tatlıya nasıl bir zenginlik kattığını düşünmeden edemiyorum. Şerbetin sıcak tatlının üzerine dökülmesi, tatlının lezzetini nasıl etkiliyor? Misafirler için bu tatlının sunumu ile ilgili ne gibi önerileriniz var? Özellikle hindistan cevizi ve dondurma ile sunulduğunda nasıl bir tat elde ediliyor? Bu tarifle ilgili denemeler yapmayı çok istiyorum!
Cevap yaz