Bu haşhaşlı irmik revani tarifini görünce aklıma hemen özel günlerde yaptığım tatlılar geldi. Gerçekten de irmik ve haşhaşın birleşimi hem lezzetli hem de hafif bir tatlı ortaya çıkarıyor. Şerbetini dökmeden önce tatlının sıcak olmasına dikkat etmek çok önemli. Şerbetin güzelce çekmesi için beklemek de ayrı bir sabır gerektiriyor ama sonunda ortaya çıkan görüntü ve lezzet buna değer. Yanında bir Türk kahvesi ile sunmak da harika bir fikir. Bu tarifi yapmayı kesinlikle deneyeceğim! Peki, şerbeti ne kadar bekletmek gerektiğini biliyor musun?
Bu haşhaşlı irmik revani tarifini görünce aklıma hemen özel günlerde yaptığım tatlılar geldi. Gerçekten de irmik ve haşhaşın birleşimi hem lezzetli hem de hafif bir tatlı ortaya çıkarıyor. Şerbetini dökmeden önce tatlının sıcak olmasına dikkat etmek çok önemli. Şerbetin güzelce çekmesi için beklemek de ayrı bir sabır gerektiriyor ama sonunda ortaya çıkan görüntü ve lezzet buna değer. Yanında bir Türk kahvesi ile sunmak da harika bir fikir. Bu tarifi yapmayı kesinlikle deneyeceğim! Peki, şerbeti ne kadar bekletmek gerektiğini biliyor musun?
Cevap yaz