Revani yaparken en çok hangi malzemelere dikkat ediyorsun? Özellikle un ve yumurta seçiminde neye özen gösteriyorsun? Kekin kabarması için çırpma işlemini nasıl yapıyorsun? Kekin fırında pişme süresinde bir hata yaptığında sonuç ne oluyor? Şerbetin soğuk olması gerektiğini öğrendiğimde bende de bir süre denemeler yapmam gerekti. Senin bu konuda bir önerin var mı? Krem şanti hazırlarken sütün sıcaklığı hakkında neler düşünüyorsun? Sunum aşamasında yaptığın özel bir şey var mı?
Revani yaparken en çok hangi malzemelere dikkat ediyorsun? Özellikle un ve yumurta seçiminde neye özen gösteriyorsun? Kekin kabarması için çırpma işlemini nasıl yapıyorsun? Kekin fırında pişme süresinde bir hata yaptığında sonuç ne oluyor? Şerbetin soğuk olması gerektiğini öğrendiğimde bende de bir süre denemeler yapmam gerekti. Senin bu konuda bir önerin var mı? Krem şanti hazırlarken sütün sıcaklığı hakkında neler düşünüyorsun? Sunum aşamasında yaptığın özel bir şey var mı?
Cevap yaz