İrmik tatlısı ve revani arasındaki farkları merak ediyorum. İkisi de irmik içeriyor ama malzemeleri ve yapılış şekilleri farklı. İrmik tatlısı daha kremsi bir dokuya sahipken, revani neden daha yoğun bir yapıya sahip? Ayrıca, her iki tatlının üzerine dökülen şerbetlerin tatları da farklı mı? Bu tatlıların hangi durumlarda tercih edildiğini ve hangi özel günlerde yapıldığını öğrenmek de ilginç. Sizce hangisi daha çok tercih ediliyor?
İrmik tatlısı ve revani arasındaki farkları merak ediyorum. İkisi de irmik içeriyor ama malzemeleri ve yapılış şekilleri farklı. İrmik tatlısı daha kremsi bir dokuya sahipken, revani neden daha yoğun bir yapıya sahip? Ayrıca, her iki tatlının üzerine dökülen şerbetlerin tatları da farklı mı? Bu tatlıların hangi durumlarda tercih edildiğini ve hangi özel günlerde yapıldığını öğrenmek de ilginç. Sizce hangisi daha çok tercih ediliyor?
Cevap yaz