Revaniyi irmiksiz yapmayı denemek harika bir fikir! Özellikle gluten intoleransı olanlar için bu tarif gerçekten değerli. Şerbetini hazırlamak oldukça basit görünüyor. Peki, şerbetin içine gül suyu eklemeyi düşündün mü? Belki de bu tatlıyı daha da lezzetli hale getirebilir. Kekin pişme süresi hakkında bir deneyimin var mı? 30-35 dakika süresince fırında kalırsa kesinlikle pişecektir değil mi? Ayrıca, üzerine hindistan cevizi veya fındık ekleyerek sunumunu zenginleştirmek de güzel bir dokunuş. Senin en çok hangi malzemeyi kullanarak yapmayı düşündüğün bir revani tarifi var mı?
Revaniyi irmiksiz yapmayı denemek harika bir fikir! Özellikle gluten intoleransı olanlar için bu tarif gerçekten değerli. Şerbetini hazırlamak oldukça basit görünüyor. Peki, şerbetin içine gül suyu eklemeyi düşündün mü? Belki de bu tatlıyı daha da lezzetli hale getirebilir. Kekin pişme süresi hakkında bir deneyimin var mı? 30-35 dakika süresince fırında kalırsa kesinlikle pişecektir değil mi? Ayrıca, üzerine hindistan cevizi veya fındık ekleyerek sunumunu zenginleştirmek de güzel bir dokunuş. Senin en çok hangi malzemeyi kullanarak yapmayı düşündüğün bir revani tarifi var mı?
Cevap yaz