Kabarmayan revani ile karşılaştığınızda, gerçekten hayal kırıklığına uğradığınızı düşünüyorum. Revani, özellikle irmik ve yoğurt gibi malzemelerle yapıldığında, kabarmasıyla lezzetini ve görselliğini kazanması gereken bir tatlı. Malzeme oranlarının doğru ayarlanmaması ya da pişirme süresi konusunda yaşanan sıkıntılar, tatlının kabarmamasına neden olabilir. Sizce, kabarmayan bir revaniyi sunmak, misafirleriniz üzerinde nasıl bir izlenim bırakır? Ayrıca, kabarması için hangi ipuçlarını uygulamayı denediniz?
Kabarmayan revani ile karşılaştığınızda, gerçekten hayal kırıklığına uğradığınızı düşünüyorum. Revani, özellikle irmik ve yoğurt gibi malzemelerle yapıldığında, kabarmasıyla lezzetini ve görselliğini kazanması gereken bir tatlı. Malzeme oranlarının doğru ayarlanmaması ya da pişirme süresi konusunda yaşanan sıkıntılar, tatlının kabarmamasına neden olabilir. Sizce, kabarmayan bir revaniyi sunmak, misafirleriniz üzerinde nasıl bir izlenim bırakır? Ayrıca, kabarması için hangi ipuçlarını uygulamayı denediniz?
Cevap yaz