Revaniyi kek kalıbında yapmak harika bir fikir! Özellikle sunum açısından daha şık bir görünüm elde ediliyor. Şerbeti hazırlarken limon suyu eklemek, tatlıya hoş bir asidite katıyor mu? Kekin pişme süresi ve sıcaklığı da oldukça önemli, eğer kütür kütür bir doku istiyorsanız süreyi tam ayarlamak gerekiyor sanırım. Ayrıca, üzerine hindistan cevizi veya fıstık serpmek, hem lezzet hem de görsellik açısından artı sağlıyor. Deneyip misafirlerime ikram ettiğimde nasıl bir tepki alırım merak ediyorum!
Revaniyi kek kalıbında yapmak harika bir fikir! Özellikle sunum açısından daha şık bir görünüm elde ediliyor. Şerbeti hazırlarken limon suyu eklemek, tatlıya hoş bir asidite katıyor mu? Kekin pişme süresi ve sıcaklığı da oldukça önemli, eğer kütür kütür bir doku istiyorsanız süreyi tam ayarlamak gerekiyor sanırım. Ayrıca, üzerine hindistan cevizi veya fıstık serpmek, hem lezzet hem de görsellik açısından artı sağlıyor. Deneyip misafirlerime ikram ettiğimde nasıl bir tepki alırım merak ediyorum!
Cevap yaz