Labneli revaniyi ilk kez denemek isteyen biri olarak, tarifteki labne peynirinin tatlıya nasıl bir katkı sağladığını merak ediyorum. Acaba labnenin kremsi dokusu, revaniyi gerçekten daha lezzetli hale getiriyor mu? Ayrıca, şerbetin kekin içine ne kadar iyi nüfuz ettiğini düşünüyorsanız, bu konuda deneyimleriniz neler? Fırından çıkan sıcak keke dökülen şerbetin, tatlıyı yumuşatması ve nemlendirmesi hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?
Labneli revaniyi ilk kez denemek isteyen biri olarak, tarifteki labne peynirinin tatlıya nasıl bir katkı sağladığını merak ediyorum. Acaba labnenin kremsi dokusu, revaniyi gerçekten daha lezzetli hale getiriyor mu? Ayrıca, şerbetin kekin içine ne kadar iyi nüfuz ettiğini düşünüyorsanız, bu konuda deneyimleriniz neler? Fırından çıkan sıcak keke dökülen şerbetin, tatlıyı yumuşatması ve nemlendirmesi hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?
Cevap yaz