Revani yapmaya karar verdim ama Oktay Usta'nın tarifini denemek için daha önce hiç şerbetli bir tatlı yapmadım. Malzemeleri hazırlarken, portakal suyu ve kabuğu rendesi eklemek aklıma yattı. Şerbetin kaynaması ve sonra portakal suyunun eklenmesi aşamasında dikkat etmem gereken bir şey var mı? Ayrıca, pişirme süresini kontrol etmek için kürdan kullanmayı planlıyorum, ama hamurun pişip pişmediğini nasıl anlayabilirim? Revaniyi dilimledikten sonra üzerine ne tür malzemeler eklemek daha iyi olur? Bu tarifle ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Revani yapmaya karar verdim ama Oktay Usta'nın tarifini denemek için daha önce hiç şerbetli bir tatlı yapmadım. Malzemeleri hazırlarken, portakal suyu ve kabuğu rendesi eklemek aklıma yattı. Şerbetin kaynaması ve sonra portakal suyunun eklenmesi aşamasında dikkat etmem gereken bir şey var mı? Ayrıca, pişirme süresini kontrol etmek için kürdan kullanmayı planlıyorum, ama hamurun pişip pişmediğini nasıl anlayabilirim? Revaniyi dilimledikten sonra üzerine ne tür malzemeler eklemek daha iyi olur? Bu tarifle ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz