Havuçlu revani yapmayı denedim ve Oktay Usta'nın tarifini takip etmek çok keyifliydi. Havuçları rendelemekle başladım ve gerçekten tatlıya hem lezzet hem de güzel bir nem kattı. Şeker ve yumurtaları çırpma aşamasında karışımın krema kıvamına gelmesi için biraz uğraşmam gerekti ama sonuç mükemmel oldu. Fırından çıkan revaniye şerbeti döktüğümde, tatlının o güzel görünümünü görünce dayanamadım. Servis ederken üzerine hindistan cevizi serpmek harika bir dokunuş oldu. Gerçekten bu tarifle Türk mutfağının eşsiz bir lezzetini evde yapmanın mutluluğunu yaşadım. Başkaları da denemek ister mi?
Havuçlu revani yapmayı denedim ve Oktay Usta'nın tarifini takip etmek çok keyifliydi. Havuçları rendelemekle başladım ve gerçekten tatlıya hem lezzet hem de güzel bir nem kattı. Şeker ve yumurtaları çırpma aşamasında karışımın krema kıvamına gelmesi için biraz uğraşmam gerekti ama sonuç mükemmel oldu. Fırından çıkan revaniye şerbeti döktüğümde, tatlının o güzel görünümünü görünce dayanamadım. Servis ederken üzerine hindistan cevizi serpmek harika bir dokunuş oldu. Gerçekten bu tarifle Türk mutfağının eşsiz bir lezzetini evde yapmanın mutluluğunu yaşadım. Başkaları da denemek ister mi?
Cevap yaz