Portakallı irmik revani tarifini okuduğumda, yapım aşamalarını çok detaylı bir şekilde anlatmışsınız. Özellikle şerbetin hazırlanması aşaması oldukça dikkat çekici, portakal suyu ekleyerek ona ferah bir tat katmak harika bir fikir. Sizce bu tatlıyı yaparken en çok hangi aşama zorlayıcı olabilir? Ayrıca, hindistan cevizi eklemenin tat üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu merak ediyorum; denediniz mi?
Portakallı irmik revani tarifini okuduğumda, yapım aşamalarını çok detaylı bir şekilde anlatmışsınız. Özellikle şerbetin hazırlanması aşaması oldukça dikkat çekici, portakal suyu ekleyerek ona ferah bir tat katmak harika bir fikir. Sizce bu tatlıyı yaparken en çok hangi aşama zorlayıcı olabilir? Ayrıca, hindistan cevizi eklemenin tat üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu merak ediyorum; denediniz mi?
Cevap yaz