Portakallı irmik tatlısı revani tarifini okuyunca, bu lezzetli tatlının nasıl yapıldığını merak ettim. Özellikle şerbetin hazırlanış aşaması dikkatimi çekti, çünkü tatlının lezzeti için şerbetin doğru bir şekilde yapılması çok önemli. Sizce, portakal suyu yerine limon suyu kullanmak bu tarifte nasıl bir tat değişikliği yaratır? Ayrıca, hindistan cevizi ile süslemek de oldukça hoş bir dokunuş gibi görünüyor. Revaniyi dondurma ile servis etmenin tadı nasıl olur? Bu tarifin özel günlerde misafirlere sunulması için ideal olduğunu düşünüyorum. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Portakallı irmik tatlısı revani tarifini okuyunca, bu lezzetli tatlının nasıl yapıldığını merak ettim. Özellikle şerbetin hazırlanış aşaması dikkatimi çekti, çünkü tatlının lezzeti için şerbetin doğru bir şekilde yapılması çok önemli. Sizce, portakal suyu yerine limon suyu kullanmak bu tarifte nasıl bir tat değişikliği yaratır? Ayrıca, hindistan cevizi ile süslemek de oldukça hoş bir dokunuş gibi görünüyor. Revaniyi dondurma ile servis etmenin tadı nasıl olur? Bu tarifin özel günlerde misafirlere sunulması için ideal olduğunu düşünüyorum. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz