Revani tarifini okuduktan sonra denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle şerbetli keklerin tadını çok severim. Yumurtaları ve şekeri çırparken ne kadar hava katmamız gerektiği konusunda dikkatli olmalıyım, çünkü bu, kekin dokusunu etkileyebilir. Malzemeleri karıştırırken homojen bir kıvam elde etmek için spatula kullanmak da akıllıca görünüyor. Fırından çıktıktan sonra şerbeti dökme kısmında, şerbetin her yere ulaşmasını sağlamak için kaşıkla dağıtmak iyi bir fikir. Dinlendikten sonra hindistan cevizi veya antep fıstığı ile süslemek de harika bir dokunuş! Bu tarifle misafirlerimi etkilemeyi umuyorum. Sizce en iyi hangi aromayı eklemeliyim?
Revani tarifini okuduktan sonra denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle şerbetli keklerin tadını çok severim. Yumurtaları ve şekeri çırparken ne kadar hava katmamız gerektiği konusunda dikkatli olmalıyım, çünkü bu, kekin dokusunu etkileyebilir. Malzemeleri karıştırırken homojen bir kıvam elde etmek için spatula kullanmak da akıllıca görünüyor. Fırından çıktıktan sonra şerbeti dökme kısmında, şerbetin her yere ulaşmasını sağlamak için kaşıkla dağıtmak iyi bir fikir. Dinlendikten sonra hindistan cevizi veya antep fıstığı ile süslemek de harika bir dokunuş! Bu tarifle misafirlerimi etkilemeyi umuyorum. Sizce en iyi hangi aromayı eklemeliyim?
Cevap yaz