Revani şerbetinin kaynatma süresi hakkında merak ettiğim birkaç nokta var. Kaynatma süresi 10-15 dakika arasında değişiyormuş, ama bu süre zarfında şerbetin üzerine oluşan köpüklerin alınması gerçekten bu kadar önemli mi? Ayrıca, limon suyunu ekledikten sonra birkaç dakika daha kaynatmak, şerbetin lezzetini ne şekilde etkiliyor? Soğutma aşamasında neler yapmak gerekiyor? Eğer bu aşamaları doğru yapmazsak, şerbetin kıvamı ya da tadı nasıl etkilenir?
Revani şerbetinin kaynatma süresi hakkında merak ettiğim birkaç nokta var. Kaynatma süresi 10-15 dakika arasında değişiyormuş, ama bu süre zarfında şerbetin üzerine oluşan köpüklerin alınması gerçekten bu kadar önemli mi? Ayrıca, limon suyunu ekledikten sonra birkaç dakika daha kaynatmak, şerbetin lezzetini ne şekilde etkiliyor? Soğutma aşamasında neler yapmak gerekiyor? Eğer bu aşamaları doğru yapmazsak, şerbetin kıvamı ya da tadı nasıl etkilenir?
Cevap yaz