Revani tatlısını yapmayı düşündüğünüzde, bu lezzetli tatlının tarifini ve püf noktalarını dikkatlice izlemek çok önemli. Özellikle yumurtaları ve toz şekeri iyice çırpmak, tatlının kabarmasını sağlıyor. Şerbetin soğuk, tatlının sıcak olması gerektiğini de unutmamak lazım, böylece tatlı daha iyi şerbeti çekiyor. Peki, revani tatlısının yapımında en çok hangi malzemeyi kullanmak hoşunuza gidiyor? Ve bu tatlının hangi özel günlerde daha çok tercih edildiğini düşünüyorsunuz?
Revani tatlısını yapmayı düşündüğünüzde, bu lezzetli tatlının tarifini ve püf noktalarını dikkatlice izlemek çok önemli. Özellikle yumurtaları ve toz şekeri iyice çırpmak, tatlının kabarmasını sağlıyor. Şerbetin soğuk, tatlının sıcak olması gerektiğini de unutmamak lazım, böylece tatlı daha iyi şerbeti çekiyor. Peki, revani tatlısının yapımında en çok hangi malzemeyi kullanmak hoşunuza gidiyor? Ve bu tatlının hangi özel günlerde daha çok tercih edildiğini düşünüyorsunuz?
Cevap yaz