Sürekli olarak tatlı yapmayı seven biri olarak, sütün ve irmiğin buluştuğu bu lezzetli sütün revani tarifini denemek istiyorum. Özellikle şerbetin hazırlanma aşaması benim için çok önemli, çünkü tatlının lezzetini büyük ölçüde etkiliyor. Şerbeti kaynatırken limonun eklenmesi, tatlıya hafif bir asidite katması açısından güzel bir dokunuş. Peki, hamurun kıvamı hakkında daha fazla bilgi verir misiniz? Çok cıvık olursa revani istediğimiz gibi olmayabilir. Ayrıca, şerbetin sıcak mı yoksa soğuk mu dökülmesi gerektiği konusunda tam olarak ne önerirsiniz? Bu ipuçlarıyla tatlıyı mükemmel hale getirmek istiyorum.
Sürekli olarak tatlı yapmayı seven biri olarak, sütün ve irmiğin buluştuğu bu lezzetli sütün revani tarifini denemek istiyorum. Özellikle şerbetin hazırlanma aşaması benim için çok önemli, çünkü tatlının lezzetini büyük ölçüde etkiliyor. Şerbeti kaynatırken limonun eklenmesi, tatlıya hafif bir asidite katması açısından güzel bir dokunuş. Peki, hamurun kıvamı hakkında daha fazla bilgi verir misiniz? Çok cıvık olursa revani istediğimiz gibi olmayabilir. Ayrıca, şerbetin sıcak mı yoksa soğuk mu dökülmesi gerektiği konusunda tam olarak ne önerirsiniz? Bu ipuçlarıyla tatlıyı mükemmel hale getirmek istiyorum.
Cevap yaz