Yalnızca yağız revani tarifini okuduktan sonra aklıma takılan birkaç soru var. Öncelikle, bu tarifte yağ kullanılmaması gerçekten tatlıyı etkilemiyor mu? Yağsız revani ile geleneksel revani arasında lezzet açısından ne gibi farklar olabilir? Ayrıca, şerbetin soğumasını beklemek ne kadar önemli? Şerbet sıcakken dökülürse tatlıda bir değişiklik olur mu? Son olarak, bu tarifi farklı malzemelerle denemek istersem, hangi malzemeleri değiştirebilirim?
Yalnızca yağız revani tarifini okuduktan sonra aklıma takılan birkaç soru var. Öncelikle, bu tarifte yağ kullanılmaması gerçekten tatlıyı etkilemiyor mu? Yağsız revani ile geleneksel revani arasında lezzet açısından ne gibi farklar olabilir? Ayrıca, şerbetin soğumasını beklemek ne kadar önemli? Şerbet sıcakken dökülürse tatlıda bir değişiklik olur mu? Son olarak, bu tarifi farklı malzemelerle denemek istersem, hangi malzemeleri değiştirebilirim?
Cevap yaz