Yumurtasız revani tarifi gerçekten iştah açıcı görünüyor. Özellikle şerbetin soğuk, revaninin sıcak olması gerektiği püf noktası beni düşündürdü. Şerbetin içine gül suyu eklemek de oldukça hoş bir aroma katabilir. Peki, revaniyi pişirirken fırın kapağını açmamak neden bu kadar önemli? Hamurun sönmesi konusunda gerçekten dikkat edilmesi gereken bir husus gibi. Siz bu tarifi denedikten sonra farklı malzemeler eklemeyi düşündünüz mü?
Yumurtasız revani tarifi gerçekten iştah açıcı görünüyor. Özellikle şerbetin soğuk, revaninin sıcak olması gerektiği püf noktası beni düşündürdü. Şerbetin içine gül suyu eklemek de oldukça hoş bir aroma katabilir. Peki, revaniyi pişirirken fırın kapağını açmamak neden bu kadar önemli? Hamurun sönmesi konusunda gerçekten dikkat edilmesi gereken bir husus gibi. Siz bu tarifi denedikten sonra farklı malzemeler eklemeyi düşündünüz mü?
Cevap yaz