Bu tarif gerçekten çok ilginç! Yumurtasız sütün revani yapılışı hakkında daha fazla bilgi almak isterdim. Özellikle şerbetin nasıl hazırlanacağı ve kekin pişirilme süresi beni meraklandırıyor. Acaba şerbetin kaynama süresi tam olarak ne kadar olmalı? Ayrıca, revaniyi nasıl daha lezzetli hale getirebilirim? Hindistancevizi veya antep fıstığı dışında başka hangi malzemeleri eklemeyi önerirsiniz?
Bu tarif gerçekten çok ilginç! Yumurtasız sütün revani yapılışı hakkında daha fazla bilgi almak isterdim. Özellikle şerbetin nasıl hazırlanacağı ve kekin pişirilme süresi beni meraklandırıyor. Acaba şerbetin kaynama süresi tam olarak ne kadar olmalı? Ayrıca, revaniyi nasıl daha lezzetli hale getirebilirim? Hindistancevizi veya antep fıstığı dışında başka hangi malzemeleri eklemeyi önerirsiniz?
Cevap yaz