Bera'nın haşhaşlı revani tatlısını yaparken, özellikle haşhaşın aromasının tatlıya nasıl bir katkı sağladığını merak ediyorum. Bu tatlıyı denemek isteyenler için, haşhaşın yerine başka bir malzeme kullanmanın sonuçları nasıl olur? Ayrıca, şerbetin soğuk olmasıyla tatlının sıcak olmasının etkilerinin daha iyi anlaşılmasını sağlamak için şerbetin sıcak veya soğuk olmasının tatlı üzerindeki etkisinin ne şekilde hissedildiğini deneyimleyenler paylaşabilir mi?
Bera'nın haşhaşlı revani tatlısını yaparken, özellikle haşhaşın aromasının tatlıya nasıl bir katkı sağladığını merak ediyorum. Bu tatlıyı denemek isteyenler için, haşhaşın yerine başka bir malzeme kullanmanın sonuçları nasıl olur? Ayrıca, şerbetin soğuk olmasıyla tatlının sıcak olmasının etkilerinin daha iyi anlaşılmasını sağlamak için şerbetin sıcak veya soğuk olmasının tatlı üzerindeki etkisinin ne şekilde hissedildiğini deneyimleyenler paylaşabilir mi?
Cevap yaz