Revani tatlısını ilk defa denemeyi düşünüyorum. Malzemeler oldukça basit görünüyor, özellikle irmik kullanılması beni cezbetti. Şerbetin kaynatılması ve dinlendirilmesi aşamaları konusunda biraz deneyimim var ama revaniye özel bir dokunuş yapmam gerektiğini düşünüyorum. Şerbetin içine gül suyu eklemeyi denemek ilginç olabilir. Ayrıca, servis önerileri arasında dondurma ile sunulması çok hoşuma gitti; bu kombinasyon kesinlikle lezzetini artırır. Dinlendirme süresi hakkında önerilen 1-2 saat bekletme kısmı da önemli görünüyor. Başarılı olursa misafirlerime sunmak için sabırsızlanıyorum!
Revani tatlısını ilk defa denemeyi düşünüyorum. Malzemeler oldukça basit görünüyor, özellikle irmik kullanılması beni cezbetti. Şerbetin kaynatılması ve dinlendirilmesi aşamaları konusunda biraz deneyimim var ama revaniye özel bir dokunuş yapmam gerektiğini düşünüyorum. Şerbetin içine gül suyu eklemeyi denemek ilginç olabilir. Ayrıca, servis önerileri arasında dondurma ile sunulması çok hoşuma gitti; bu kombinasyon kesinlikle lezzetini artırır. Dinlendirme süresi hakkında önerilen 1-2 saat bekletme kısmı da önemli görünüyor. Başarılı olursa misafirlerime sunmak için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz