Revani tatlısını yapmayı düşündüğümde, tarifteki malzemelerin hepsi evde mevcut mu diye kontrol ediyorum. Özellikle şerbetin soğuk olması gerektiği bilgisini okuyunca, tatlının üzerine dökülecek şerbetin hazırlanması için biraz zaman ayırmam gerektiğini fark ettim. Yumurtaları çırparken dikkat etmem gerektiğini, havayı iyi alması için yeterli süre çırpmak gerektiğini öğrenmek de faydalı oldu. Peki, revaniyi pişirdikten sonra üzerine hindistan cevizi serpmek nasıl bir lezzet katabilir? Bu tatlıyı denemek için sabırsızlanıyorum!
Revani tatlısını yapmayı düşündüğümde, tarifteki malzemelerin hepsi evde mevcut mu diye kontrol ediyorum. Özellikle şerbetin soğuk olması gerektiği bilgisini okuyunca, tatlının üzerine dökülecek şerbetin hazırlanması için biraz zaman ayırmam gerektiğini fark ettim. Yumurtaları çırparken dikkat etmem gerektiğini, havayı iyi alması için yeterli süre çırpmak gerektiğini öğrenmek de faydalı oldu. Peki, revaniyi pişirdikten sonra üzerine hindistan cevizi serpmek nasıl bir lezzet katabilir? Bu tatlıyı denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz