Revani tarifini okurken, haşhaşlı versiyonunu denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle haşhaş tohumunun eklenmesi, tatlıya farklı bir lezzet katacağı kesin. Sadece malzemeleri hazırlamakla kalmayıp, pişirme aşamasında da dikkatli olmak gerekiyor mu? Ayrıca, kremalı versiyonunu denemek için ekstra malzemeleri de düşünmeliyim. Krem şanti ile zenginleşen bu tatlıyı, misafirlerime sunmak için sabırsızlanıyorum. Sizce kremalı haşhaşlı revani, özel günlerde mutlaka olmalı mı?
Revani tarifini okurken, haşhaşlı versiyonunu denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle haşhaş tohumunun eklenmesi, tatlıya farklı bir lezzet katacağı kesin. Sadece malzemeleri hazırlamakla kalmayıp, pişirme aşamasında da dikkatli olmak gerekiyor mu? Ayrıca, kremalı versiyonunu denemek için ekstra malzemeleri de düşünmeliyim. Krem şanti ile zenginleşen bu tatlıyı, misafirlerime sunmak için sabırsızlanıyorum. Sizce kremalı haşhaşlı revani, özel günlerde mutlaka olmalı mı?
Cevap yaz