Kaymaklı revani tatlısını denemek isteyen biri olarak, tarifte kaymak eklenmesinin tatlıya ne kadar zenginlik kattığını merak ediyorum. Acaba kaymak yerine farklı bir malzeme kullanmak mümkün mü? Ayrıca, şerbetin içine gül suyu eklemenin lezzeti nasıl etkilediğini de çok merak ediyorum. Bu tatlının, misafirlere sunulması için ne kadar uygun olduğunu düşünüyorsunuz?
Kaymaklı revani tatlısını denemek isteyen biri olarak, tarifte kaymak eklenmesinin tatlıya ne kadar zenginlik kattığını merak ediyorum. Acaba kaymak yerine farklı bir malzeme kullanmak mümkün mü? Ayrıca, şerbetin içine gül suyu eklemenin lezzeti nasıl etkilediğini de çok merak ediyorum. Bu tatlının, misafirlere sunulması için ne kadar uygun olduğunu düşünüyorsunuz?
Cevap yaz