Krem şantili revani tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlıyı denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle şerbetin nasıl hazırlandığı ve revani hamurunun kıvamı hakkında verilen detaylar çok faydalı. Yumurta ve şeker karışımını çırparken krema kıvamına gelmesi için gereken süreyi de göz önünde bulundurmak önemli. Şerbetin üzerine döküldükten sonra dinlendirilmesi gerektiği kısmı ise tatlının lezzetini artıracak gibi görünüyor. Krem şantinin hazırlanması da oldukça basit, bu da tatlının sunumunu kolaylaştırıyor. Sizce bu tatlının üzerine fındık veya hindistan cevizi eklemek mi daha iyi olur?
Krem şantili revani tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlıyı denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle şerbetin nasıl hazırlandığı ve revani hamurunun kıvamı hakkında verilen detaylar çok faydalı. Yumurta ve şeker karışımını çırparken krema kıvamına gelmesi için gereken süreyi de göz önünde bulundurmak önemli. Şerbetin üzerine döküldükten sonra dinlendirilmesi gerektiği kısmı ise tatlının lezzetini artıracak gibi görünüyor. Krem şantinin hazırlanması da oldukça basit, bu da tatlının sunumunu kolaylaştırıyor. Sizce bu tatlının üzerine fındık veya hindistan cevizi eklemek mi daha iyi olur?
Cevap yaz