Portakallı revani tarifinin malzemeleri oldukça dikkat çekici görünüyor. Özellikle taze portakal suyu ve portakal kabuğu rendesi kullanılması, tatlıya ferahlatıcı bir aroma katacağı kesin. Yumurtaların ve şekerin iyice çırpılması gerektiği kısmı da çok önemli, çünkü bu adım tatlının kabarmasını sağlıyor. Sizce, malzemelerin tazeliği bu tarifte ne kadar etkili olur? Ayrıca, şerbetin sıcak olarak dökülmesi tatlının içini ne kadar etkiler? Özellikle de soğuduktan sonra servis edilmesi gerektiğini belirtmeniz, tatlıyı daha da özel kılıyor. Bu tarifle deneme yapmayı düşünüyor musunuz?
Portakallı revani tarifinin malzemeleri oldukça dikkat çekici görünüyor. Özellikle taze portakal suyu ve portakal kabuğu rendesi kullanılması, tatlıya ferahlatıcı bir aroma katacağı kesin. Yumurtaların ve şekerin iyice çırpılması gerektiği kısmı da çok önemli, çünkü bu adım tatlının kabarmasını sağlıyor. Sizce, malzemelerin tazeliği bu tarifte ne kadar etkili olur? Ayrıca, şerbetin sıcak olarak dökülmesi tatlının içini ne kadar etkiler? Özellikle de soğuduktan sonra servis edilmesi gerektiğini belirtmeniz, tatlıyı daha da özel kılıyor. Bu tarifle deneme yapmayı düşünüyor musunuz?
Cevap yaz