Portakallı revani tarifinde en çok dikkatimi çeken, sarı rengin ve portakalın aromasıyla nasıl tatlı bir deneyim sunacağı. Revani yaparken, hamurda kullanacağım taze portakal suyu ve kabuğu rendesi ile gerçekten ferahlatıcı bir lezzet elde edebileceğimi düşünüyorum. Şerbetin hazırlanma aşamasında limon diliminin eklenmesi, tatlıya hafif bir asidite katacak gibi görünüyor. Fırından çıkan sıcak revaninin soğuyan şerbetle buluşması, her lokmada o muhteşem tatlı ve şerbetin birleşimini hissettiriyor olmalı. Servis aşamasında hindistan cevizi veya fındık ile süslemenin, tatlıyı daha da zenginleştireceğine inanıyorum. Gerçekten de, portakallı revaniyi denemek için sabırsızlanıyorum!
Portakallı revani tarifinde en çok dikkatimi çeken, sarı rengin ve portakalın aromasıyla nasıl tatlı bir deneyim sunacağı. Revani yaparken, hamurda kullanacağım taze portakal suyu ve kabuğu rendesi ile gerçekten ferahlatıcı bir lezzet elde edebileceğimi düşünüyorum. Şerbetin hazırlanma aşamasında limon diliminin eklenmesi, tatlıya hafif bir asidite katacak gibi görünüyor. Fırından çıkan sıcak revaninin soğuyan şerbetle buluşması, her lokmada o muhteşem tatlı ve şerbetin birleşimini hissettiriyor olmalı. Servis aşamasında hindistan cevizi veya fındık ile süslemenin, tatlıyı daha da zenginleştireceğine inanıyorum. Gerçekten de, portakallı revaniyi denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz