Revani mit kokos yapımında malzemeler ve adımlar oldukça net bir şekilde belirtilmiş. Özellikle hindistan cevizinin eklenmesi bu tatlıya farklı bir lezzet katıyor. Yumurtaları ve şekeri çırparken dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? Ayrıca, şerbetin sıcak dökülmesinin tat üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu merak ediyorum. Bu tatlının sunum önerilerinde dondurma ile birlikte servis edilmesi hoş bir detay. Özel günlerde misafirlere ikram edilebilecek bu tatlının, yaz aylarında ferahlatıcı bir seçenek olması da gerçekten ilginç. Sizce bu tatlının başka hangi malzemelerle zenginleştirilmesi mümkün?
Revani mit kokos yapımında malzemeler ve adımlar oldukça net bir şekilde belirtilmiş. Özellikle hindistan cevizinin eklenmesi bu tatlıya farklı bir lezzet katıyor. Yumurtaları ve şekeri çırparken dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? Ayrıca, şerbetin sıcak dökülmesinin tat üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu merak ediyorum. Bu tatlının sunum önerilerinde dondurma ile birlikte servis edilmesi hoş bir detay. Özel günlerde misafirlere ikram edilebilecek bu tatlının, yaz aylarında ferahlatıcı bir seçenek olması da gerçekten ilginç. Sizce bu tatlının başka hangi malzemelerle zenginleştirilmesi mümkün?
Cevap yaz