Revani yaparken dinlendirme süresinin önemini dikkate almak gerçekten de çok mu önemli? Ben de bu tatlının lezzetini artırmak için en az 2-3 saat bekletmem gerektiğini biliyorum ama bir gün önceden hazırlamak gerçekten en iyi sonucu mu veriyor? Dinlendirme sırasında şerbetin keke nufuz etmesi, revaniyi daha yumuşak hale getirecekse, bu süre zarfında başka ne tür değişiklikler oluyor? Hem lezzet hem de doku açısından bu kadar kritik bir süreçte, hangi adımların daha fazla öneme sahip olduğunu merak ediyorum.
Revani yaparken dinlendirme süresinin önemini dikkate almak gerçekten de çok mu önemli? Ben de bu tatlının lezzetini artırmak için en az 2-3 saat bekletmem gerektiğini biliyorum ama bir gün önceden hazırlamak gerçekten en iyi sonucu mu veriyor? Dinlendirme sırasında şerbetin keke nufuz etmesi, revaniyi daha yumuşak hale getirecekse, bu süre zarfında başka ne tür değişiklikler oluyor? Hem lezzet hem de doku açısından bu kadar kritik bir süreçte, hangi adımların daha fazla öneme sahip olduğunu merak ediyorum.
Cevap yaz