Revani tatlısını hazırlarken şerbetin sıcak mı yoksa soğuk mu olması gerektiği konusunda kararsız kaldım. Sıcak şerbetin tatlıyı daha yumuşak ve nemli hale getireceğini duydum, ama soğuk şerbetin dış yüzeyde koruyucu bir tabaka oluşturduğunu ve tatlının dokusunu belirginleştirdiğini de okudum. Sizce hangisi daha iyi bir sonuç verir? Geleneksel tarifleri mi takip etmeliyim yoksa denemeler yaparak kendi yöntemimi mi bulmalıyım?
Revani tatlısını hazırlarken şerbetin sıcak mı yoksa soğuk mu olması gerektiği konusunda kararsız kaldım. Sıcak şerbetin tatlıyı daha yumuşak ve nemli hale getireceğini duydum, ama soğuk şerbetin dış yüzeyde koruyucu bir tabaka oluşturduğunu ve tatlının dokusunu belirginleştirdiğini de okudum. Sizce hangisi daha iyi bir sonuç verir? Geleneksel tarifleri mi takip etmeliyim yoksa denemeler yaparak kendi yöntemimi mi bulmalıyım?
Cevap yaz