Revani tatlısının tarihçesi hakkında okuduklarım beni çok etkiledi. Osmanlı İmparatorluğu'na dayanan bu lezzet, gerçekten de Türk mutfağının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Orta Doğu mutfağındaki farklı kültürel etkilerle çeşitlenmesi de oldukça ilginç. Acaba bu tatlının hangi varyasyonları en çok tercih ediliyor? Bayramlarda ve özel günlerde bu tatlıyı yaparken hangi malzemeleri kullanmayı tercih ediyorsunuz? Özellikle irmik ve un oranı konusunda dikkat edilmesi gereken detaylar var gibi görünüyor. Bu konuda sizin deneyimleriniz neler?
Revani tatlısının tarihçesi hakkında okuduklarım beni çok etkiledi. Osmanlı İmparatorluğu'na dayanan bu lezzet, gerçekten de Türk mutfağının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Orta Doğu mutfağındaki farklı kültürel etkilerle çeşitlenmesi de oldukça ilginç. Acaba bu tatlının hangi varyasyonları en çok tercih ediliyor? Bayramlarda ve özel günlerde bu tatlıyı yaparken hangi malzemeleri kullanmayı tercih ediyorsunuz? Özellikle irmik ve un oranı konusunda dikkat edilmesi gereken detaylar var gibi görünüyor. Bu konuda sizin deneyimleriniz neler?
Cevap yaz