Revani yapmaya karar verdiğimde, özellikle şerbetli ve sütlü versiyonunu denemek istedim. Tarif gerçekten çok pratik görünüyor. Şerbetin hazırlık aşamasında kaynatma süresi ve limon suyu eklemek gibi detaylar, tatlının lezzetini artıracak gibi. Kek hamurunu hazırlarken kullanılan malzemelerin oda sıcaklığında olması gerektiği bilgisi de çok faydalı. Son olarak, üzerine hindistan cevizi veya fındık serpmek, tatlıya ekstra bir tat katacak gibi. Bu tarifi denemeye kesinlikle değer!
Revani yapmaya karar verdiğimde, özellikle şerbetli ve sütlü versiyonunu denemek istedim. Tarif gerçekten çok pratik görünüyor. Şerbetin hazırlık aşamasında kaynatma süresi ve limon suyu eklemek gibi detaylar, tatlının lezzetini artıracak gibi. Kek hamurunu hazırlarken kullanılan malzemelerin oda sıcaklığında olması gerektiği bilgisi de çok faydalı. Son olarak, üzerine hindistan cevizi veya fındık serpmek, tatlıya ekstra bir tat katacak gibi. Bu tarifi denemeye kesinlikle değer!
Cevap yaz