Sürekli çay saatlerinde veya özel günlerde bu tatlının yerini merak ettim. Revani yapımında en çok dikkat edilmesi gereken noktalar neler? Özellikle şerbetin revaniye ne zaman ve nasıl dökülmesi gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Ayrıca, gül suyu eklemek tatlının lezzetini artırır mı? Bu tarifin pratikliğini ve lezzetini deneyimleyen biri olarak, hangi malzemelerin veya adımların daha fazla ön plana çıktığını düşünüyorsunuz?
Sürekli çay saatlerinde veya özel günlerde bu tatlının yerini merak ettim. Revani yapımında en çok dikkat edilmesi gereken noktalar neler? Özellikle şerbetin revaniye ne zaman ve nasıl dökülmesi gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Ayrıca, gül suyu eklemek tatlının lezzetini artırır mı? Bu tarifin pratikliğini ve lezzetini deneyimleyen biri olarak, hangi malzemelerin veya adımların daha fazla ön plana çıktığını düşünüyorsunuz?
Cevap yaz