Revani tarifini okuduktan sonra, yoğurtsuz ve sütsüz bir versiyonunu denemek için sabırsızlanıyorum. Malzemeler oldukça basit ve anlaşılır. Özellikle hindistan cevizi eklemek harika bir fikir! Şerbetin hazırlanışı da oldukça kolay görünüyor, ama şerbetin soğuk, kekin sıcak olmasına dikkat etmek gerektiğini bilmiyordum. Peki, bu tarife ek olarak başka hangi malzemelerle denemeler yapabilirim? Farklı tatlar katmak için başka önerilerin var mı?
Revani tarifini okuduktan sonra, yoğurtsuz ve sütsüz bir versiyonunu denemek için sabırsızlanıyorum. Malzemeler oldukça basit ve anlaşılır. Özellikle hindistan cevizi eklemek harika bir fikir! Şerbetin hazırlanışı da oldukça kolay görünüyor, ama şerbetin soğuk, kekin sıcak olmasına dikkat etmek gerektiğini bilmiyordum. Peki, bu tarife ek olarak başka hangi malzemelerle denemeler yapabilirim? Farklı tatlar katmak için başka önerilerin var mı?
Cevap yaz